Select your country

Microsoft Surface

Op zoek naar een Microsoft Surface? Met Everpad reiken wij u een oplossing op maat van uw organisatie. In 4 eenvoudige stappen, voorziet Econocom u van uw Microsoft Surface en de nodige diensten. Wenst u enkel het toestel zonder diensten, ga dan direct naar het contactformulier.

Stap 1 - Kies uw Surface model en accessoires

Surface komt in verschillende modellen. Naargelang uw noden en gebruik, adviseren wij u graag welk u nodig heeft. Onderaan de pagina leest u meer over de verschillende modellen. Bovendien is Econocom een van de exclusieve Microsoft Authorized Device Resellers in België Luxembourg. Wij hebben de nodige certificaties om Surface aan organisaties aan te bieden.

Naast het device, kan u bij ons ook terecht voor de nodige accessoires, zoals docking stations, covers, keyboards, vga-connectoren etc.

Stap 2 - Configureer uw Surface device

Econocom configureert uw Surface volgens uw noden. Zo kunnen wij de nodige apps voorinstalleren, instellingen aanpassen etc. Of misschien bent u op zoek naar een device management oplossing (MDM)? Econocom heeft de nodige knowhow en ervaring in Windows Intune, AirWatch, Citrix (XenMobile) en Mobile Iron.

Stap 3 - Bijkomende diensten

Ook na levering kan u op Econocom nodigen voor de nodige support. Surface stuk of scherm gebroken? Dankzij onze break & fix oplossing bent u zo weer up en running. Wenst u ook bijkomende ondersteuning voor uw gebruikers? Een service desk kan de volledige eerste en of tweedelijnsondersteuningen opnemen. Of misschien ben u op zoek naar een specifieke toepassing? Met onze application consultancy kunnen we u helpen om deze voor u te vinden of te ontwikkelen op uw maat.

Stap 4 - Kopen of leasen?

Econocom biedt u tevens de mogelijk om Surface Pro 3 te leasen. U betaalt een vast bedrag per device per maand (inclusief bijhorende diensten) en vermijdt zo een grote investering bij aankoop.


Contacteer ons

Interesse? Contacteer ons en we geven u graag meer info. Graag een Microsoft Surface device testen? Wij lenen u er een uit en kijken uit naar uw feedback.

Welke Microsoft Surface modellen zijn beschikbaar?

Microsoft Surface Pro 3

Surface Pro 3 is de tablet die uw klassieke laptop vervangt. Met een 12” scherm, biedt deze alles wat u verwacht van een elegante tablet gecombineerd met de snelheid, kracht en gebruiksfunctionaliteiten van een laptop. Zo kan u niet alleen de volledige Microsoft Office suite gebruiken, maar ook alle andere Windows applicaties. Bovendien kan Surface gedeployed, gemanaged en ondersteund worden zoals elke andere klassieke Windows PC. Meer weten over Surface 3? Hier vindt u alle specificaties en verschillende modellen.

Microsoft Surface 2

Surface is een goedkope tablet voor professioneel gebruik. Met Office 2013 RT biedt Surface een goede oplossing voor werknemers die op zoek zijn naar een lichte en flexibele tablet. Meer weten over Surface 2. Hier vindt u alle op de Surface 2 productpagina van Microsoft)

Promotie

Bespaar tot €150 op uw Surface Bundle Surface Pro 3 + Surface Pro 3 Docking Station + Surface Pro Type Cover

Aanbod geldig tot 15/12/2014

Contacteer ons voor meer informatie

 

Contact

Microsoft Surface testen of meer informatie nodig?

Contacteer ons

 

Surface kopen

Uw Microsoft Surface Pro 3 aan €39,60 per maand met:

  • Microsoft Surface Pro 3 128GB
  • Type cover keyboard

(Minimum 5 devices)

 

Microsoft Surface met Econocom

  1. Een enkele partner voor uw device en bijhorende diensten
  2. Uw Microsoft Surface voor een vast bedrag per maand, inclusief accessoires, diensten en apps
  3. 100% zonder zorgen
 

Contactez-nous

Téléphone
+32 2 790 81 11

Formulaire de
Contact